Opskrifter

Anita´s opskrifter

Anderilette med sprød salat og granatæblekerner – SpisBedre
Fremgangsmåde:

Pil og halver løg og læg dem i en gryde sammen med resten. Hæld vand (kan også simre i 500 g andefedt) ved så det er dækket og bring i kog uden låg. Skru ned, og småkog i 3 timer til kødet næsten falder fra benene.

Hæld grydens indhold over en si, så kogelagen opsamles. Løg og krydderurter smides ud. Fjern skind og knogler fra andelårene og riv kødet i strimler med 2 gafler. Vend kødet sammen med 3 spsk af kogelagen. Pres kødet sammen i en skål med bagsiden af en ske. Dæk med alufolie og sæt på køl. Lad den gerne hvile på køl i et par dage.

Vinaigrette: Rør alt på nær olien sammen. Olien tilsættes lidt af gangen, så dressingen tykner let.

Halver granatæblet og pak kernerne ud. Salaterne skylles og plukkes i en skål. Valnødder, granatkerner og andekødet fordeles over salaten. Vinaigretten drysses over lige inden serveringen.


Antal personer: 6