Opskrifter

Anita´s opskrifter

Chili con carne – Jamie Oliver
Fremgangsmåde:

Oksespidsbrystet skæres halvs igennem i tern på begge sider – med 1 cm afstand på den ene side og 3 cm på den anden. Brun grundig på en pande.

Samtidigt blandes krydderiblandingen i skålen, der skal i oven. Røres til en pasta med citronsaften. Det varme oksespidsbryst hældes ned til blandingen. Blandingen smøres ud over oksespidsbrystet og ned mellem ternene.

Løgene og peberfrugt skæres i grove tern og lægges over. Tomater og vand hældes over og det hele saltes igen.

Sættes i ovnen ved 170 grader i 6-7 timer. Når det er færdigt, kan det trækkes fra hinanden – husk dog at fjerne fedtet inden.

Serveres med kogte ris, grov guacamole (det hele hakkes blot sammen og dryppes med limesaft) og creme fraiche.


Antal personer: 4