Opskrifter

Anita´s opskrifter

Cornish pastry
Fremgangsmåde:

Skær kartofler og pastinakker i tern på ca 1 x 1 cm, og skær ligeledes kødet i små tern. Skal ikke tilberedes!
Bland kød, grøntsager (også ærterne) og krydr med salt og peber, timian og evt en smule chili.

Skær tærtedejen ud i cirkler med en diameter på 12 cm, og pensl kanten med det sammenpiskede æg. Læg en skefuld af fyldet på den ene side af dejcirklen og fold en anden ind over. Tryk siderne sammen med bagsiden af en gaffel, og pensl den halvmåneformede pastry med æg (3 x tærtedej fra “Tærter” passer til 2 x kødfyldet)

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca 25-30 min til de er gyldne og sprøde. Spis dem varme evt, med lidt chilisauce til at dryppe ned i.

Fyldet kan variereres.