Asiatisk kyllingesalat
Ingredienser:
1 pakke kyllingeinderfilet
1 salathovede efter eget valg
200 g tørrede abrikoser
1 pose slikærter
1 bundt forårsløg/springløg
2 poser cashewnødder
1 bundt koriander
limesaft
sesamolie
salt og peber
Marinade:
1 spsk mango chutney
1 spsk soya
2 spsk sesamolie
2 spsk mild chilisauce
salt og peber
Fremgangsmåde:
Lav marianaden og lad kylligekødet marinere – gerne dagen før eller sammen morgen.
Varm en pande og tilsæt kylling, der vendes efter 3-4 min. Tilsæt halverede abrikoser, hele og rensende springløg, slikærter, lidt limesaft og et stænk sesamolie, hakket koriander og cashewnødder.
Anret retten på et stort fad og pynt med salat efter eget valg. Servere straks.
Hvis bange for stærk marinade, halveres mængden af chilisauce.
Antal personer: 4