Opskrifter

Anita´s opskrifter

Blomkålstærte med champignoner
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 220 grader.

Del blomkål i små buketter og skær dem i skiver. Skær champignoner i skiver. Skær løget i skiver.

Fordel blomkål, champignon og løg på en bageplade. Vend med olie, krydr med salt og bag ca. 25 min eller til grøntsagerne er flot gyldne.

Tærtebund: Blend havregryn helt fint til mel i en foodpressor. Tilsæt salt, æg, æggehvide og olie og kør maskinen igen til en smuldret dej. Tilsæt gradvis vand indtil dejen hænger sammen og er smidig og blød.
Rul ud mellem 2 ark bagepapir og flyt forsigtig over i den smurte tærteform (24 cm dia). Bag i 10 min.

Pisk æg sammen med mælk, salt, peber og 1 spsk finthakket timian. Fordel de bagte grøntsager og svampe på bunden og hæld æggemassen over. Drys med parmesan og bag tærten videre i 15 min til æggemassen er fast. Pynt med timian.


Antal personer: 4