Opskrifter

Anita´s opskrifter

Broccolisuppe med ostebrød
Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg. Skær kartoflerne i mindre stykker. Del broccoli i buketter og skær stokken i tern. Gem buketterne til fyld.

Svits løg, kartofler og broccolistok samt nogle få buketter (for farven) let i fedtstof. Det skal ikke brune. Tilsæt bouillon og krydderier, og kog suppen i ca. 15 min til grøntsagerne er møre. Blend suppen.

Kom broccolibuketterne i suppen, og kog dem i ca. 3 min eller til buketterne er tilpas møre. Tilsæt madlavningsfløde og smag suppen til (+ eddike og honning).

Rist mandlerne i ovnen eller på en tør pande. Hak dem groft og drys dem over ved serveringen – eller tørstegt bacon. Fordel ost på brødskiverne og drys med paprika. Rist dem ved 200 grader i ca 5 min til osten får lidt farve.

1860 KJ pr portion


Antal personer: 3